GERÇEK Mİ RÜYA, RÜYA MI GERÇEK 27\02\2012 ANJUNA


A’mak-i Hayal’ de Raci derin rüyalara dalıp kendi gerçekliğini sorgulayıp evreni kavramaya çalışıyor. Çoğu zaman delilik haliyle yaşıyor. Aynalının yaptığı kahveyi içip rüyaya dalıyor. Rüyaları gerçek gibi yaşıyor. Uyandığında Aynalı sanki Raci’yle rüyadaymış gibi ona sözler söylüyor.

2012-02-26-237p

Dün yoğun meditasyonla geçen günün ardından, bende uykuya dalıp, uzun zamandır gördüğümü düşündüğüm rüyaları
hatırlamayışımdan hoşnut halim o gece sona erdi.Toplasam dört edecek derin rüyalardan birini gördüm. Bütün ailemin dahil olduğu bir rüyadı. Çok büyük bir acı hissi bütün bedenimi ve ruhumu sardı. Gerçek hayatta şükrediyorum böyle bir acı yaşamadım. Rüyalarda bu hisler neden bu kadar derin ve gerçek hissediliyor. Anlam veremiyorum. Rüyanların gerçekolmadığını bilmek bile beni uyandıktan sonra dahi acı çekmekten vazgeçiremedi. Tabii bir süre sonra nihayet acı sona erdi. Bu rüyayı görme nedenlerime bakarken, tabiki bir takım çıkarımlar yaptım. Bunların içerisinde en hoşa gideni Hindistan’ın Gerçekten büyülü bir yer olduğudur. Nedenini belki çok zor açıklarım ama şunu söyleyebilirim burada her an başka deneyimler yaşıyorum. Mevcut güçlü enerjiyi insanların tüm bedenlerin de özellikle gözlerinde, ve gülümseyişlerinde görüp hissede biliyorum. Kendimi her geçen gün çok daha mutlu, huzurlu ve özgür hissediyorum.

374599_2

Amak-i Hayal’in mutluluk adlı bölümünde şöyle yazıyor.

“Her insan, akıl ve vicdan sahibi olan her insan, hatta en güçsüz bir varlık bile bu varlıkları ayırt etme ve yaratma dünyasında (alem-i fark ve tekvin) ihtiyaçlarını hissettiği andan itibaren mutluluğu araştırmaya başlar. Bu böyle değişmez bir kuraldır ki doğal yasalar içinde her yasa değişmiş olsa bile, bu kural, kesinlikle bu değişmez yasasının dışında kalır.”

Kesinlikle her şey değişiyor, kesinlikle tek değişmeyen mutluluk arayışımız. Bu yüzden burası büyülü sanırım
MUTLUYUM.

Did you like this? Share it: