LEAD PRIMARY AT 06:00 AM. 24\02\2012 ANJUNA-ARTJUNA


img_5102

İlkler hep güzel, ilk lead dersini yaptim. Belki buradaki enerji yoğunluğu belki benim içim dekiler, bilmiyorum neden? şöyle hissediyorum. Her an da içime bir su damlası damlıyor, üst üste düşen damlalar birikip yayılıyor. Kimi zaman yalnızlık kimi zaman da kalabalık beni içimin derinlerine götürüyor. Bu derstede kalabalığın için de yalnızdım. Oldukça keyifliydi.

2012-02-24-170pembe-kelebek

BLUE WAY TRANS PARTY                                                                                                                                                                      24\02\2012 GOA – MORGIM

Yine güzel bir gün, Deniz’le keyifli zamanlar geçiriyoruz. İkimizde şanslıyız ki birbirimize zıt çok yanımız var, diğer yanlarımız ise benzer. Birbirimize sürekli anlayışlı ve hoşgörülü olmayı deniyoruz. Şu ana kadar başarılıyız. Sabah derse gitmek istemese de yoğun ısrarımı hoşgörü ile karşıladı ve geldi. Akşam da onun gitmek istediği trans partiye gittik. Anjuna’ya yaklaşık bir saat uzaklıktaki Morgim adında bir yer, yol boyunca geçtiğimiz yerlerden bir diğeri Siolim muhteşem bir manzara yol boyunca yanımızdaydı. Denizle birleşen dere yemyeşil bir yer. Bir sürü motorlu genç, yaklaştıkça gideceğimiz yeri resmen tarif ediyordu. Civardaki bütün sokaklar motor galerisini andırırcasınada dolu. Hindistan da motorsiklet yaygın bir kullanım aracı, keşke İstanbul da böyle olsa dedirtiyor.

morgim-2012-02-24-150p

Blue Way Trans Party, party alanı ve plaj yediden yetmişe her yaştan, dünyanın her yerinden gelen insana kucak açmış. Her ne kadar bana çok uzak bir eğlence anlayışı olsada bir kaç saat rahatsız etmedi. Ucu bucağı görünmeyen plaj, bizi kendimizden geçirdi. Oldukça eğlendik. Güneşi batırınca yola çıkma vaktide gelmişti.

Did you like this? Share it: