CHİARA VE JACOBO 03/04/2012 VARANASİ


Hindistan’a ilk geldiğimiz andan itibaren çok sayıda insan bize her konuda yardımcı oldu. Bunlardan ikisi sevgili güzel insanlar, Chiara ve jacobo çifti. Kendileriyle goa da tanıştık. Çok sıcak ve tertemiz iki kalp;
Chiara ve jacobo geçen yıl Varanaside tanışıp, Hint geleneklerine uygun bir şekilde evlenmişler. Birbirlerini çok sevdikleri ilk anda anlaşılıyor. İtalya’daki yaşamlarını bırakıp, Hindistan’ı yeni evleri kabul etmişler. Yılın belli bir bölümü Goa da ve Varanasi de geçiriyorlar.
Deniz Goa’dayken Jacobo’dan Reiki aldı. Jacobo reiki ve maya takvimi üzerine denyim sahibi, Chiara müzisyen sitar ve tampura gibi geleneksel sazları çalıp, Ragıyaman söylüyor. İkiside kendilerini en iyi hissettikleri yaşamı yaşıyorlar. Çok mutlular.

2012-03-12-465

Bize tanıştığımız andan itibaren yolculuğumuz için yardımcı oldular. Hampi’ye gidişimiz, Varanasi’ye gelişimiz. Hakkında bir sürü detay. Geçen gün bizi evlerine davet ettiler. Chiara bize buralarda yiyebileceğimiz en lezzetli, baharatsız yemeği sundu. Ve sonrasında hoş müzikli bir sohbet, Öyleki müzik aletlerinden birini denememede izin verdi. Çok hoş sesiyle bize Ragıyaman söyledi. Tanışma hikayelerinide anlattılar, büyük bir aşkla. Çok güzel bir hikayeleri var, özel olacağı için aktaramıyorum. Ama mistik bir yolculuk olduğunu söyleyebilirim.

img_5252

Onları tanıma şansımız olduğu için çok mutluyuz. İkisinede aşk dolu ve mutlu bir hayat süzmeleri dileğindeyim. Herşey için çok teşekkürler. Mutlu olun.

Did you like this? Share it: